VIDEO

OVER ONS

Wij zijn Fred, Danny, Daniel en Adrian. Vier teamleden van het basisteam. Daarnaast werken wij nauw samen met meerdere leden die ons team versterken.  Zij zijn onze onderaannemers; schilders, loodgieters, stukadoors, elektriciëns en iedereen die nodig is om het project te kunnen uitvoeren.Allen zeer gedreven en vakbekwame vaklieden, waar wij al jaren op een prettige en constructieve manier, elk project  tot ieders tevredenheid weten te realiseren.

Uiteraard kan dit alleen maar, wanneer wij en de opdrachtgever in nauw verband op een transparante manier samenwerken.  Wij willen zoveel mogelijk met jou contact onderhouden en overleg op de werkvloer is hierbij een must. Zodoende ben jij overal bij betrokken, en kunnen wij het werk tot in de puntjes toe uitwerken.

ELKE KLUS

Hierdoor onstaat vanaf de uitgebreide offerte tot aan de uitvoering van het werk, een open constructie, zodat jij nooit voor verassingen komt te staan. Al het doorgesproken werk wordt door ons uitvoerig met alle vaklieden doorgesproken en begeleidt.

Voor jou als opdrachtgever geldt dat je één aanspreekpunt hebt, die je alle zorgen uit handen neemt, waardoor jij je kan richten op andere zaken. Na de eindoplevering  geldt voor jou dan alleen nog het genieten!

Het komt weleens voor dat er in huis een werkje moet gebeuren, waarvan je niet weet of je daar een bedrijf voor kan uitnodigen. Of een klus waar je zo tegenop ziet en er simpelweg de tijd niet voor vrij kan maken.  Als dit voorkomt, schroom dan niet om contact met ons te zoeken.

Daniël

Danny

Fred

Adrian

Kempeneers BV
Beverwaardseweg 152
3077 GC Rotterdam
00316 53288857
info@timmerbedrijf-kempeneers.nl

8 + 11 =