Vernieuwen van panbedekking

Het dak van een woning beschermt je tegen alle weersinvloeden. Het is daarom uitermate balangrijk dat het dak in optimale kwaliteit is en blijft. Wanneer de dakpannen ouder dan 70 jaar zijn, is de kans groot dat deze broos zijn geworden en daardoor op den duur vormen van lekkage zal geven. Je dient deze dan te vervangen voor nieuwe. Het voordeel van het vervangen van de panbedekking  geeft de mogelijkheid om tevens het houten dakbeschot, daar waar nodig te herstellen.

Vaak wordt bij het vervangen van de panbedekking ook  waterdichte folie aangebracht en worden de tengels en panlatten vernieuwd. Dit zijn houten latten waar de dakpannen achter blijven hangen na het plaatsen.

De dakpannen zullen stormvast worden gemonteerd volgens een dambord principe aan de panlatten, door middel van roestvast stalen panhaken. De keuze in dakpannen is veelzijdig. Zo kunt u kiezen uit betonnen dakpannen. Deze geven een moderne uitstraling aan de woning. Maar je kunt ook een keramische dakpan toe passen, deze zijn er in vele soorten en maten. Uiteraard zijn er ook keuzes te maken in meerdere kleuren.

Wij kunnen je een uitgebreid aanbod tonen, en je vrijblijvend na opname, op locatie een prijsopgave doen toekomen.